Traumabehandeling door Regressie- en Reïncarnatietherapie
Traumabehandeling via regressie-en reïncarnatietherapie, wat betekent dat eigenlijk? En waarom is dit zo effectief? Dat komt door de fascinerende techniek, om terug te gaan in de tijd naar de precieze gebeurtenis, waarin je klacht of probleem is ontstaan. Vaak weet je als cliënt zelf niet meer precies waar een probleem, een eigenaardigheid of een beperkende overtuiging vandaan komt. Onder een lichte trance, bij volledig bewustzijn, help ik je terug te gaan naar de ervaring die ten grondslag ligt aan je klacht. Dit kunnen ook beelden zijn die je niet herkent uit je huidige leven. Je hoeft niet in vorige levens geloven, net zomin als je dat bij een droom hoeft te doen; ook (dag)dromen kunnen opkomen en van belang zijn.
Om wat voor klachten gaat het? Vaak gaat het om problemen, waar je met een reguliere therapie niet, of niet diep genoeg bij komt. Ook kan het zijn dat de normale ‘rem’ van schuld, schaamte, of angst doorslaat. Kunst is dan, de oorzaak te vinden, waarom je maar op die rem blijft trappen en geen gas geeft. Of omgekeerd, waarom je teveel gas geeft en steeds weer uit de bocht vliegt. Wat vragen oproept, zoals: waarom overkomt mij dit iedere keer? Kan ik dit sturen, of kan ik er invloed op uitoefenen? Ben ik slachtoffer van de omstandigheden?
Met beide benen stevig op de grond
Met behulp van regressie- en reïncarnatietherapie krijg je antwoorden op deze vragen. Meer nog: ben je in staat om je lot in eigen handen te nemen. Je handen weer stevig aan het stuur te krijgen, met beide benen stevig op de grond te staan, en ongewenste invloeden definitief op te ruimen.
Symptomen
Een greep uit het scala aan problemen, waar regressie- en reïncarnatietherapie met veel succes en een hoge mate van cliënt-tevredenheid wordt toegepast:
- Faalangst, schuldgevoelens en schaamte; angst- en paniekaanvallen.
- Gevoelens van schuld en tekortschieten.
- Sociale fobieën, hoogtevrees, smetvrees, waterangst enz.
- Gevoelens van depressie en leegte; er niet bij horen, eenzaamheid.
- Rouwververking en verwerking van verlieservaringen.
- Relatie- en sexuele problemen.
- Post-natale depressie.
- Nasleep van traumatische ervaringen, inclusief ongelukken, sexueel misbruik, lichamelijk geweld. Ook van ziekenhuisopnames en operaties.
- Lichamelijke klachten zoals chronische ziektes, obesitas, anorexia, fybromialgie, spijsverteringsklachten.
- Allergieën.
- Stemmen of geluiden horen, Gilles de la Tourette, tinnitus.
- Slaapstoornissen en concentratieproblemen; nachtmerries.
- Impulsief gedrag en stemmingsstoornissen; obsessieve dwangneurose, controledwang en perfectionisme.
- Gevolgen van zware werkdruk, burn-out.
- Onverklaarde of onverklaarbare pijn. Ook rug- en nekpijnen.
- Problemen met Hooggevoeligheid of HSP.
- PTSS of Post-traumatische stress-stoornis.
- Overlevende van een baarmoedertweeling (vanishing twin syndrom: 'Ik was vroeger met zijn tweeën').
- Geslachtsidentiteitsstoornis of genderdysforie ('Ik zit in het verkeerde lichaam').