Traumabehandeling door Regressie- en Reïncarnatietherapie

Traumabehandeling via regressie-en reïncarnatietherapie, wat betekent dat eigenlijk? En waarom is dit zo effectief? Dat komt door de fascinerende techniek, om terug te gaan in de tijd naar de precieze gebeurtenis, waarin je klacht of probleem is ontstaan. Vaak weet je als cliënt zelf niet meer precies waar een probleem, een eigenaardigheid of een beperkende overtuiging vandaan komt. Onder een lichte trance, bij volledig bewustzijn, help ik je terug te gaan naar de ervaring die ten grondslag ligt aan je klacht. Dit kunnen ook beelden zijn die je niet herkent uit je huidige leven. Je hoeft niet in vorige levens geloven, net zomin als je dat bij een droom hoeft te doen; ook (dag)dromen kunnen opkomen en van belang zijn.

Om wat voor klachten gaat het?  Vaak gaat het om problemen, waar je met een reguliere therapie niet, of niet diep genoeg bij komt. Ook kan het zijn dat de normale ‘rem’ van schuld, schaamte, of angst doorslaat. Kunst is dan, de oorzaak te vinden, waarom je maar op die rem blijft trappen en geen gas geeft. Of omgekeerd, waarom je teveel gas geeft en steeds weer uit de bocht vliegt. Wat vragen oproept, zoals: waarom overkomt mij dit iedere keer? Kan ik dit sturen, of kan ik er invloed op uitoefenen? Ben ik slachtoffer van de omstandigheden?

Met beide benen stevig op de grond

Met behulp van regressie- en reïncarnatietherapie krijg je antwoorden op deze vragen. Meer nog: ben je in staat om je lot in eigen handen te nemen. Je handen weer stevig aan het stuur te krijgen, met beide benen stevig op de grond te staan, en ongewenste invloeden definitief op te ruimen.

Symptomen

Een greep uit het scala aan problemen, waar regressie- en reïncarnatietherapie met veel succes en een hoge mate van cliënt-tevredenheid wordt toegepast: