Contact

Contact Form Demo (#2)

Email: info@spirituele-regressie.nl

Telefoon:
06- 2032  3848.
Naar het 06-nummer kunt u ook een Whatsapp-bericht sturen.

Bij geen gehoor kunt inspreken en dan bel ik u op korte termijn terug.

Praktijkadressen:
Oosterhoutstraat 9A
9401 NA Assen – Drenthe

of:

Het Haagje 109
7902 LD Hoogeveen – Drenthe

Online ook mogelijk

Sinds de corona-golven geef ik zowel sessies online als sessies in de praktijk. Die waren en zijn ook wettelijk toegestaan, mits goed beveiligd. Complementair werkenden zijn officieel zorgverleners en werken in het kader van het welzijn en de veiligheid van mensen. Zie hiervoor o.a. de website van het GAT. Omdat ik door tal van sessies met mensen in het buitenland veel ervaring heb met beeldbellen, kan dat in sommige situaties en ook voor mensen ver weg, een uitkomst zijn. Tot nu toe vinden cliënten die qua diepgang niet onderdoen voor live sessies. Sessies via beeldbellen worden zittend gedaan, waarbij zichtcontact van belang is. Zielsregressies kunnen alleen in de praktijk worden gedaan – hypnose op afstand is namelijk niet verantwoord. Maar op afstand is altijd een (Karma-)coaching mogelijk. En uiteraard, ook een goed gesprek, dat in deze hectische tijden niet moet worden onderschat.

De afgelopen jaren van lockdowns enz. hebben bestaande psychische nood – bv. voor mensen met PTSS – of voor sommige mensen, vooral jongeren -nog versterkt. Daarom sta ik uiteraard ook aan jou ter beschikking als je behoefte hebt aan een vorm van coaching, counseling of persoonlijk advies, los van een sessie. Ik informeer je graag over je mogelijkheden!

Wat betreft audio-opnames van sessies, je bent vrij om je sessie zelf op te nemen. Behalve bij Zielsregressies (waarvoor uiteraard jouw toestemming is vereist) doe ik het zelf niet (meer) omdat het veilig verzenden van opnames voor mij erg tijdrovend is. Daarnaast geldt er voor audio-opnames een wettelijke bewaartermijn.

Goed bereikbaar

Spirituele Regressie is met de auto én met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Parkeren links voor de praktijk (Assen) of achter het gebouw (Hoogeveen) is gratis. De straten in Assen zijn blauwe zone.

De praktijk in Assen ligt vlakbij het NS-station. Vanuit Drenthe én de regio’s Zwolle, Emmen, Groningen/Leeuwarden en ook Noord- en West-Friesland is het met of zonder overstap goed te doen. Ook vanuit Amsterdam, Almere en Hilversum/Amersfoort. Vanuit de regio’s Leeuwarden/Heerenveen en Drachten gaan er bussen naar toe. Vanuit Leeuwarden kun je ook met de trein gaan, en overstappen in Groningen.

Als u uit de richting Zwolle/Ommen/Hoogeveen met de auto naar Spirituele Regressie in Assen komt, kunt de afslag Assen of verder, Assen-West nemen. Geeft u op navigatie-apparatuur het adres Oosterhoutstraat 9A in, anders komt u enkele huizen verder uit.

De praktijk in Assen is gevestigd in het mooie en rustig gelegen Oude Zusterhuis (zie hierboven).

De praktijk in Hoogeveen is met het ov goed te bereiken vanuit Almere/Lelystad, Amsterdam/Utrecht, Amersfoort/Zwolle en Apeldoorn/Arnhem. Vanuit Heerenveen-Wolvega-Steenwijk met de NS kan je overstappen in Meppel, en is het de volgende halte. Vanuit Overijssel: Twente, Salland, de Achterhoek en andere delen van Overijssel rijden er bussen naar toe.

Cliënten komen uit het hele land, dus regressietherapie in Drenthe, hoeft niet perse vanuit alleen Drenthe te zijn, maar kan vanuit Groningen, Friesland, Overijssel, Gelderland, Brabant en Limburg en ook de hele Randstad zijn. Vele cliënten komen voor regressietherapie, opstellingen of zielsregressies vanuit België, Duitsland of andere landen. Wie van verder weg komt, heeft in of rondom Assen tal van overnachtingsmogelijkheden, waarover ik je graag nader informeer. Vooral cliënten die een Zielsregressie in Assen willen ondergaan, maken daar vaak gebruik van.

Aangesloten bij:

● Kamer van Koophandel Noord-Nederland onder nr. 56707401
● Nederlandse Vereniging van Reïncarnatietherapeuten nr. 1301.L
● Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg nr. 527461
● Vereniging Integrale Vitaliteitskunde nr. 1907953; RBCZ nr. 180521R
● AGB-codes: 90047299 (zorgverlener) en 90055886 (praktijk)