Reacties

Reacties op de begeleiding door Spirituele Regressie:

Maarten, enorm bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan. Je leeft ontzettend met ons mee, wat ik zeer waardeer. Je maakt tijd als we willen komen en bent tijdens de sessies een geweldige therapeut. Je kunt goed luisteren en bent begripvol, kortom: dank, dank, dank. C. K.

Beste Maarten, ik wou je nog even bedanken voor de bijzondere ervaring van de zielsregressie maandag, samen met mijn vrouw de hele tape afgeluisterd. Wat ik nauwelijks kon bevatten was dat ik dit niet alleen al wist maar ook zo duidelijk. Jij gaf in het nagesprek ook aan dat ik bevestiging zocht en deze heb ik gekregen. F. P.

De sessie bij jou heeft me goed gedaan. De eerste dagen voelde ik een enorme rust en opluchting. Vrienden zeiden aan mijn uitstraling te zien dat ik een intense ervaring had gehad. Een paar dagen geleden heb ik de sessie beluisterd en het ontroerde me diep, tranen van dankbaarheid voor deze ervaring. Ik weet dat ik een zielservaring heb gehad die ik met me mee neem, ik ben me ietsje meer bewust van wat ik hier kom doen. Alsof ik iets meer gereedschap tot mijn beschikking heb om mijn leven te kunnen leven, het voelt diep van binnen heel vertrouwd, het maakt me lichter, heler en dankbaar. C. v. Z.

Na de sessie stapte ik in de auto, heb even de rust ervaren. De huid op mijn handen voelde rustig, goed. Ik kon daarna weer met mijn handen in het water enz. zonder dat de huid reageerde met een prikkelend of brandend gevoel. De huid knapte zienderogen op.

Sinds gisteren is de huid weer als vanouds. Bedankt voor de behandeling… L. A.

Dank je wel voor je bijzondere begeleiding van mijn onverwerkte stukken dmv reïncarnatie therapie. Je deed het op een zodanig zorgvuldige en integere manier dat ik mij geen moment ongemakkelijk heb gevoeld. Negatieve gebeurtenissen zijn omgebogen tot positieve ervaringen! Ik heb verkeerde keuzes gemaakt maar zo voelt het nu niet meer. Er is harmonie voor in de plaats gekomen. Het voelt in mij nu lichter en rustiger. Ik had ook veel last van hartkloppingen maar die heb ik nu nog maar zelden.

Het is net alsof ik sinds de verwerking van deze gebeurtenissen ook energie heb gekregen om mezelf meer te gaan ontwikkelen. En ik ben me er nu ook van bewust dat mijn geboorterecht belangrijk is. Me waardevol voelen. En vooral meer mezelf zijn en grenzen aangeven. Ik ben er nog lang niet maar het begin is er dank zij deze therapie. Het is zo’n bijzondere vorm van genezing van je beschadigde Ziel. Dat gun ik iedereen! H.B.

Het was een heel goed gevoel. Het mooie is dat het nog steeds heel dicht bij me staat. Het was niet zoals een droom die dan weer aan het vervagen is. Dat is juist niet zo.

Het is net alsof je in een kamer zit. En dan heeft daar altijd een raam gezeten, maar dat raam was enorm vies. En dan maak je dat raam schoon, en opeens…dan zie je opeens wat er achter ligt. Wat er altijd wel geweest is – maar, dat je daar nooit naar gekeken hebt of dat je daar niet naar kon kijken. Zo ervaar ik dat.

Ik heb een heleboel kleine dingetjes gehad van herkenning. Van o ja, dat zag ik of dat voelde ik. Nog steeds. Ook bij je meditaties. Dat ik als ik wil, als ik dat nodig heb, even kan stoppen, en even daar gewoon weer energie uit halen. En dat vind ik wel heel fijn. Het is alsof ik er een compleet nieuwe dimensie bij heb gekregen. N.H.

De sessie is mij heel erg goed bekomen; ik merkte aan mijzelf hoe goed ik mij voelde na afloop. Vanochtend was er veel lawaai om me heen maar ik ben enorm in een goede modus gezet door jou. En vind je ook een kunstenaar in je aanpak, zo creatief. Bovendien versterk je mijn zelfvertrouwen, iets wat ik mis en daarom zo merk. D. v. L.

Ik ben heel blij met onze sessie omdat ik nu mijn ouders echt in mijn hart kan sluiten. Ik had niet gedacht dat dit kon en vind dat je fantastisch werk hebt gedaan. G.R.

Vijf jaar geleden begon ik “last” te krijgen. Van gevoelens die ik als kind al niet kon plaatsen. En als ik deze aan mijn ouders vertelde kreeg ik te horen dat ik een (te) grote verbeeldingskracht had of te veel fantasie. Ik sprak er daarna niet meer over met niemand en stopte deze gevoelens diep in mezelf weg. Dromen over dat ik mij moest verstoppen achter een kast. Of de droom die ook telkens terug kwam- dat ik mij met nog meer mensen moest verstoppen door op een smal trapje te klimmen en door een luik op een zolder kwam. Maar we waren te laat, “ze’ wisten het en ze kwamen ons achterna en pakten mij beet. We waren verraden, we werden opgepakt…

Op een geven moment werden de “herinneringen” steeds sterker. Begon het mijn dagelijkse leven zodanig te beïnvloeden dat “normaal” functioneren niet meer ging. Ik durfde het niet hard op te zeggen maar van binnen werd het gevoel steeds sterker- dit waren herinneringen uit een vorig leven.

Toen ik via een aanbeveling aan het adres van Spirituele Regressie kwam, hakte ik de knoop door. Ik belde Maarten op en heb via de mail mijn verhaal opgeschreven. Ik wist niet of hij het aandurfde om mij te helpen aangezien ik al door de loop van de tijd bij twee andere therapeuten was geweest. Maar Maarten gaf mij het vertrouwen dat we het samen konden aanpakken. Ik geloofde in hem en vertrouwde erop dat hij bereid was om samen met mij deze reis te gaan maken – helemaal tot het einde. Zodat mijn verhaal helemaal compleet zou worden. Doordat Maarten samen met mij duidelijk van te voren afsprak wat we wilden en hoopten te bereiken durfde ik met vol vertrouwen de regressie in te stappen.

En ons “harde werken en moed” werden beloond. Ik ben weer terug gegaan naar de Transvaal straat/wijk in Amsterdam- ik was weer thuis. Spelen op de straat met vriendjes. Maar niet naar het park dat mocht ik niet dat was te ver. De brede stoepen. De families om ons heen. De oorlog- mijn vader die plotseling opgepakt werd. De verwarring. De uitsluiting. Het gestage besef dat we anders waren omdat we anders geloofden. De mensen die ons opeens anders “bekeken” terwijl we eerst gewoon waren. Mijn Bar mitswa zonder mijn vader. (kon toen tijdens de sessie niet meer doorgaan zo’n ongelofelijk verdriet en gemis in mijn hart. Maar Maarten was zo alert en kundig dat hij mij toch door dit pijnlijke moment wist heen te loodsen). Het moment dat mijn moeder en zusjes weggevoerd werden. Het moment van zwerven van het ene adres naar het andere- alles werd duidelijk. Tot het moment van verraad, het oppakken en op transport worden gezet. We hebben het allemaal en helemaal doorgewerkt. Het was heel bijzonder. Moeilijk en toch ook heel ontroerend en soms zelfs grappig. Maar bovenal integer en doortastend zo kan ik het beste de sessie/behandeling met Maarten Wiegmans benoemen.

De dagen erna voelde ik dat IK weer aan het roer stond van mijn leven. De herinneringen zakten af, gleden langzaam onder water. Ik kon ze loslaten, ik ben weer vrij.

Op mijn verjaardag jongstleden heb ik een ketting met daaraan een Davidsster gekregen. Toen – moesten we die verplicht dragen en werd het ons teken van ondergang. Nu draag ik mijn ster uit vrije wil in vrijheid. Hij helpt mij mezelf nog verder te helen. Ik ben nu niet meer Jood (al vind ik varkensvlees eten nog wel een zonde – hi,hi,hi klein grapje). En gebruik ik nog steeds “onbewust” Jiddische woorden.

Ik weet alles nog precies. Maar het doet mij geen pijn meer. Ik weet nu dat het zo is gegaan dat het zo is geweest. Geen veroordeling over of het goed of het kwaad is geweest. Ik draag mijn “verleden” in mij mee. Het heeft mij heel gemaakt. Ik had dat niet alleen gekund. Had al twee keer eerder een poging gedaan om mij zelf te helen met behulp van therapie. Maar bij Maarten vond ik uiteindelijk het vertrouwen en de kundigheid om mijn “vorig leven-verhaal” te kunnen afronden. In dit leven ben ik H.M., een gelukkig getrouwde vrouw van 44 jaar en trotse moeder van twee kinderen.